~ mizz whiskes stOry ~

~ mizz whiskes stOry ~

text gerak

hidup tak selalunye indah..nikmati saat indah sepuasnya..
.post { background: url(http://i400.photobucket.com/albums/pp85/simplyblogitbackgrounds/pinkdaisywildcirclesdivider.png?t=1265645271); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; border-bottom:0px dotted $bordercolor; padding-bottom:5.5em; }

~ tempat yg best ntk reLease tensiOn ~

happy chinese new year yaw!!!!cuti????
mmg best sbb aku rase aku da penat sgt kje ~ aku tringin nk bercuti lama kt tempat yg best2..sLaLu aku tgk kwn2 aku je g cuti..pada aku nk cuti ni kne prepare awl2.
.Len r cuti bLik kmpOng jer ~ haahahha..aku ni mmg sejak azaLi suka berangan tp kdg2 angan2 aku jd kenyataan ~ cuti muLa sLase untiL ahad..adOi ai,xkn nk terperap kt umh jer kOt ~
 mati kutu aku ~ em,disebabkan adik aku pOn xkje sO aku dgn bangganye nk ajak dia kuar esOk r ~
 skaLi ngn kakak aku ~tringin nk g tgk wayang,g main bOwLing..tempat?
TS r aka TIMES SQUARE..tp aku sbnrnye need LOng vacatiOn..kan best dpt g pantai ~ 
muahahahah ~berangan Lg aku ni ~xpe2,yg penting pLanning bLn 3 ni jadi ~
 yeay!!!awaLnye nk g puLau perhentian ~
 ramai kwn2 aku yg da g cna ckp pulau 2 cantik giLe ~sO,pLan mmg nk g cna tp akk aku tukar pLan pLak ~nk g singapOre ~ pada aku,rest Lg penting dr enjOy ~ 
hOpefully dpt g pulau 2 ~

~ sunset kt cna yaw ~

~ bOLe buat aku gile yaw ~

~ cantiknye kaLer air LAut 2 ~



mOOd = need vacatiOn yaw (✿◠‿◠)

2 comments:

  1. nak ikot.. JOM g skng melancong.. hehehe

    ReplyDelete
  2. nk ikOt?jOm..tp bkn skrgla~huhuhu..bLn 3 nnt yaw~

    ReplyDelete