~ mizz whiskes stOry ~

~ mizz whiskes stOry ~

text gerak

hidup tak selalunye indah..nikmati saat indah sepuasnya..
.post { background: url(http://i400.photobucket.com/albums/pp85/simplyblogitbackgrounds/pinkdaisywildcirclesdivider.png?t=1265645271); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; border-bottom:0px dotted $bordercolor; padding-bottom:5.5em; }

~ nasi ayam penyet dan aku ~

hey2~aku bru blik dr mkn2 bersama abg+kakak+adik aku yaw~mkn pe? 
mstLa fOllOw tjuk aku = ayam penyet..lOkasi = kg baru..
aku ni pnh mkn aym penyet just kt wOng sOLO kg baru..sO,1st time mkn kt wOng sOLO xsdap,sO aku cOntinue aku pnye feel smp kt mn2 kdi yg juaL aym penyet...
pd aku sume sama..tp td tb2 abg aku ajk mkn ramai2 sbb ptOt ptg td g karaOke tp canceL..ntk mengubat hati aku yg frust sbb xdpt nyanyi,aku pOn fOLLOw jer..
smp2 kdi 2 je,aku Order nasi aym penyet 3 ntk aku+akak aku+abg aku,adik aku Order peceL LeLe..
kOrg tau x ape 2 peceL LeLe?ikan keli+sambal ijau+uLam maka jadiLa pecel leleh~memg meleleh air peluh klu mkn..erk~siLap~air liur~huhuhuh..
n bOy akk aku pOn fOllow n just mkn kueytiaw gOreng jerk~da r Order air pny Lma nk smp..
.aku rse mkcik ni need mOre wOrkerLa sbb ramai giLe Org dtg kdi dia tp pkerja ckt jer..
sume jd lmbt..tp mcm berbalOi mkn sbb 3 ayam penyet+1 pecel lele+1 kueytiaw gOreng+3 miLO ais+1 nesLO ais+sirap+3 ais kOsOng +4 air suam = rm40..
berbaLOi x?memg berbalOi~

kedai yg dimksudkn

antara menu yg ade

me n my Only sys


p/s=aku anak jawa..sO,memg 2La makanan aku~huhuhu




2 comments: