~ mizz whiskes stOry ~

~ mizz whiskes stOry ~

text gerak

hidup tak selalunye indah..nikmati saat indah sepuasnya..
.post { background: url(http://i400.photobucket.com/albums/pp85/simplyblogitbackgrounds/pinkdaisywildcirclesdivider.png?t=1265645271); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; border-bottom:0px dotted $bordercolor; padding-bottom:5.5em; }

BEN ASHAARI : CINTA MONYETKU




saLam~da Lama aku xupdate bLOg..makLumLa,bLOg pOn xcantek..
budak baru..td aku sibuk g tgk bLOq Org.tup2 aku tertengOk tajuk fatin yg mcm best~~try ni .
1st time kOt nk jOin mende2 mcm ni...huhuhuh...


BEN ASHAARI?aku bru fOLLOw dia~
xpe2,aku nk muLe cite pasaL mOnkey LOve aku..hahaha

BEN ASHAARI




kisah cinta mOnyet aku muLa2 skaLi mase umOr aku 12 tahun~
aku ade geng kt skolah..daLam 4 Org..
aku,yanie,ayu n miza..
kitorg memg geng giLe pny rapat..bende ni muLa mase kitOrg gedik sgt nk g tgk bdk2 Laki Lawan bOLa sepak.
.skOLah aku jd tuan rumah..sO,bLik keLas trOs g padang..ushar punya ushar nmpk ade sOrg budak ni kapten skOLah lain..xensem tp manis~~
nth mcmn mse da abes Lawan dia Leh dtg kt grOup aku menegur~giLe ah!!sume teruja tp mase 2 aku ni xdeLa iye2 sgt sbb aku budak pLg xcantek dLm grOup..sO,of cOurseLa bkn aku yg akn diberi peLuang rite?sO,aku dgn merendah diri mendiamkan diri..
Last2 dia bg nO tepOn dia..kwn2 aku sibuk menyaLin tp aku bt xtau jer...sbb aku sedar aku xcntek..
rupa2nya dia kapeL ngn kawan aku..aku mkn ati~dLm setaun pas 2,tup2 kwn aku kate dia da cLash~~n aku xtau mn bdk Laki 2 dpt nO tepOn umah aku..dr c2 muLa cinta monyet aku~tp aku sLaLu ingtkan diri aku jgn terLaLu percaya..
at Last,kantOi yani my best fren kapeL jugak ngn dia~~dLm mase yg same dia kapeL ngn aku..tp xPe,dia hanyaLa cinta mOnyet aku..nOt anymOre~
sekarang?xtau dia kt mana~dgr2 cite dia bawa diri sbb awek dia curang~
ape2 jeLa~~aku xdendam pOn.
pesanan aku untuk Org2 yg sedang diLamun cinta:

True love doesn't have a happy ending but true love doesn't have an ending.

sekian 

4 comments:

  1. salam, suka baca kisah cinta monyet anda....tahniah krn dipilih dlm segemen En Ben.

    ReplyDelete
  2. pembawa_wancana=tQ~~hanya luahan hati =)
    abhamz=wslm..tQ =)
    FaKarePa!n=tQ singgah =)

    ReplyDelete